Chocoladeletters met logo - Eerlijk & Ambachtelijk
Winkelwagen 0

Klantenservice

Chocolade-letter.nl is de chocoladeletter webshop van Chocoladebox.nl

Chocoladebox.nl / Chocolade-letter.nl
Jan Tinbergenstraat 16 B
2811 DZ Reeuwijk

info@chocolade-letter.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op : 0182-761233

Chocoladeletters bestellen

Chocolade-letter.nl levert al jaren heerlijke en eerlijke ambachtelijke chocoladeletters. De chocoladeletters kunt u online bestellen, maar u kunt ook bellen of mailen.

Op onze website kunt u makkelijk een keuze maken uit de categorieën aan de bovenkant van de pagina. De chocoladeletters worden pas gemaakt nadat u een bestelling heeft geplaatst. Op deze manier ontvangt u altijd verse chocoladeletters. De minimale afname bedraagt 25 letters.

Verpakking

De chocoladeletters worden verpakt in luxe doosjes, waarin ze mooi gepresenteerd worden, maar ook stevig zijn ingepakt. Voorbeelden vindt u bij de chocoladeletters op de website

 Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in Nederland € 10,50 per adres voor Chocoladeletters en banket. De bezorging van bonbons kost € 5,50 binnen Nederland. De kosten worden automatisch berekend. 

Chocoladeletters zijn kwetsbaar en daarom bezorgen wij ze zelf. Wij maken voor de aflevering een efficiënte planning. En houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. De aflevering zal altijd voor of op de gewenste afleverdatum zijn en u wordt goed op de hoogte gehouden, zodat u weet wanneer de letters worden afgeleverd.


Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons afrekenen met Ideal, Visa- en Mastercard, American Express, Paypal en Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur.


Factuur

U krijgt per mail een factuur toegezonden. Ook wordt de factuur toegevoegd aan uw account. Als u bestelt namens een bedrijf en u kiest voor betaling per factuur, dan wordt de factuur ook per post toegezonden.

Levertermijn

Wij kunnen vaak snel leveren, maar een tijdige bestelling is prettig aangezien de chocoladeletters nog geproduceerd worden en we deze dan goed kunnen plannen. Wij leveren de chocoladeletters in november en begin december. Wilt u in een andere periode de letters ontvangen, neemt u dan even contact op of dit mogelijk is. Twijfelt u of het nog haalbaar is? belt u even met ons voor overleg. Telefoonnummer: 0182-761233

 Klachten

Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven ernaar dat u zeer tevreden zult zijn over het product en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of 
opmerking, dan kunt u deze per email toesturen via de  contactpagina of neemt u telefonisch contact met ons op: 0182-761233 zodat wij gelijk een oplossing kunnen zoeken.