Chocoladeletters met logo - Eerlijk & Ambachtelijk
Winkelwagen 0

Over ons

Chocolade-letter.nl is de chocoladeletterwebshop van Chocoladebox.nl. Als sinds 2008 leveren wij de lekkerste chocoladeletters en bonbons e.d. Honderden bedrijven van klein tot groot hebben wij prachtige en heerlijke eerlijke chocoladeletters geleverd, meestal met logo. Wij zijn overtuigd van ons product. We leveren kwaliteit en zorgen dat de chocoladeletters netjes en op tijd worden afgeleverd. Onze klanten zijn we gelukkig daarom vaak ieder jaar weer terug.

Onze Chocolade

Onze chocoladeproducten zijn mooi en bijzonder lekker. Voor de producten wordt de beste Belgische chocolade gebruikt van producent Callebaut. Deze is gemaakt is van natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Onze producten worden worden ambachtelijk bereid.cacao

Wij gebruiken chocolade van producent Callebaut. Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen rond de evenaar. Dankzij hun speciale banden met de lokale cacaoboeren krijgen ze toegang tot het beste van hun oogst. Bovendien roostert Callebaut de cacaobonen zelf – ook dat is zeldzaam geworden. Ze roosteren de bonen trouwens volledig, in de schil, om alle kostbare, zelfs de meest subtiele aroma’s beter te bewaren. Het levert chocolades op met een intensere, complexere en diepere cacaosmaak. Een smaak die typisch is voor alle Callebaut chocolades.

Quality Partner Program van Barry Callebaut

Eerlijke chocolade

Voor de chocolade die wij gebruiken van Callebaut wordt cacao gebruikt van het Quality Partner Program. Dit is een duurzaamheidsprogramma die als doel heeft de Cacaoboeren te ondersteunen en door begeleiding en scholing de beste cacao te maken die er is op een verantwoorde wijze.

De cacaoboeren krijgen scholing waar ze leren hoe ze verantwoord kunnen omgaan met de natuur en de kwaliteit van de cacao kunnen vergroten en leren technieken hoe ze ziekten van cacaoplanten kunnen voorkomen. De training leert ze ook op verantwoorde wijze om te gaan met hun arbeidskrachten Door de training lukt het de boeren om meer cacao te produceren van een betere kwaliteit. Zij kunnen hierdoor een beter inkomen krijgen en bereiken betere levensomstandigheden.Het Programma zorgt verder voor scholing, gezondheidszorg en schoon water. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het leven van de gemeenschappen.

Producten

Naast de producten die in de webwinkel zijn te bestellen is er veel maatwerk mogelijk. Voor Valentijn, Pasen, Sinterklaas,Kerst of andere speciale gelegenheden leveren wij heerlijke en mooie producten. Bent u op zoek naar een chocoladegeschenk van topkwaliteit, dan bent u aan het juiste adres.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0182-761233

Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@chocolade-letter.nl of chocoladebox.nl

Chocoladebox.nl/A.V. Webwinkels 
Jan Tinbergenstraat 16b
2811 DZ Reeuwijk

Kamer van Koophandel Rijnland: 28400281

BTW nummer: NL. 1832.82.462.B.01

  
Bankgegevens: 
ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop 
Ten name van: A.V. Webwinkels 
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431 
IBANnr:NL86ABNA0424706431 
BICnr:ABNANL2A