Chocoladeletters met logo - Eerlijk & Ambachtelijk
Winkelwagen 0

Waarom onze chocoladeletters?

gespoten chocoladeletterChocoladeletters leveren wij al jaren. Al sinds 2008 zijn wij actief in deze markt en leveren chocoladeletters aan voornamelijk bedrijven. Van kleine bedrijven die graag 25 mooie chocoladeletters willen of hele grote bedrijven die alle medewerkers willen trakteren om de mooiste en lekkerste chocoladeletter die er te krijgen is.
Onze ervaring zorgt ervoor dat wij niet alleen in staat zijn om de productie vlot te laten verlaten en dat het product van topkwaliteit is, maar dat ook de bezorging goed is geregeld. Het is wel zo vervelend als u een mooie letter bestelt, en deze gebroken aan komt. Daarom leveren wij al enkele jaren de chocoladeletters zelf bij u af, als dit mogelijk is.

Wij leveren zowel gegoten chocoladeletters of de met de hand gespoten letters.

Maatwerk

Het mooie van onze chocoladeletters is natuurlijk dat wij uw logo erop kunnen aanbrengen. En wilt u een combinatie van verschillende letters, verschillende smaken. Het kan allemaal. Maar wacht niet te lang met bestellen. Naar mate 5 december dichterbij komt, loopt de productieplanning vol en wordt het moeilijker om alles op tijd te leveren.

Logo's e.d. kunt u gewoon naar ons doormailen : info@chocolade-letter.nl. U kunt ook uw bestelling per email plaatsen en aangeven wat u wilt.

 Vragen?

Bel ons op 0182-761233 of mail ons. We zullen snel uw vragen beantwoorden.